Skönhet- och frisörsalong

ÚNYICA Stockholm är en skönhet- och frisörsalong i centrala Stockholm. Namnet ÚNYICA står för rätten av att fullt ut vara och se ut som sitt ”unika-jag”. Hos oss kan du få klippning, skägg och hårbehandling samt botox- och fillersbehandling. Välkommen in för en unik behandling!

Vi tror på kraften av nöjda kundrelationer som är långvariga

Vi vet hur viktigt det är med en grundlig konsultation för både kunden och för oss och därför är våra konsultationer alltid KOSTANDSFRIA. Vårat mål är att planera, skapa & genomföra den bilden av dig som du kommer med till oss i ditt sinne, den bilden av hur DU vill se ut. För oss är det viktigast att DU som kund är nöjd när du kliver ut igenom vår dörr. Säkerhet och kvalitet är grundläggande för oss, men det som gör oss helt unika är den personliga servicen. Vi tar hand om dig från sekunden att du kliver in genom dörren till den inledande konsultationen fram till det förväntande resultatet.

Kostnadsfri ansvarsförsäkring

ÙNYICA Stockholm är en av få skönhetssalonger som erbjuder helt kostnadsfri ansvarsförsäkring via Folksam upp till 10 miljoner kr. Komplikationer är extremt ovanliga men vi prioriterar säkerhet och trygghet i första hand för våra kunder. Vi har även en anknuten läkare.

Information om corona

Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss på ÚNYICA Stockholm. Vi följer därför Folkhälsomyndighetens riktlinjer och ber er göra det. Vid minsta symptom, vänligen ring för ombokning. Här är några av våra viktiga policy:

Vi hälsar dig varmt välkommen utan handskakningar
Medföljande till kunder får gärna vänta utanför.
Använd handsprit som vi erbjuder innan du går in.
Vi desinficerar alla saxar och verktyg efter varje kund.
Vi desinficerar handtag och andra ytor i lokalen flera gånger om dagen.
Vi erbjuder inte toaletter.